نحوه ارث بری چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۰ #97584558

سلام. پدر من سال ۸۷ فوت شدند و دارایی ایشان یک ملک بود. انحصار وراثت انجام نشد. سال ۹۸ برادرم فوت شدند و سال ۹۹ مادرم. در حال حاضر من و خواهرم و دختر برادرم به چه صورت ارث خواهیم برد؟ ارزش کنونی ملک ۲ میلیارد تومان هست. ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، مستحضر باشید که دختر برادرتان و شما به یک میزان ارث خواهید برد. لکن خواهرتان نصف شما، بر حسب ارزش ملک سهم هریک از شما و دختر برادرتان ۸۰۰ میلیون، سهم خواهرتان ۴۰۰ میلیون.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ذکور دوبرابر اناث سهم خواهند برد

بادرودوسلام فرزندان ذکور دوبرابر اناث ارث می برند.

باسلام شما و دختر برادرتان هرکدام دوسهم یعنی جمعا یک میلیاردو ششصد میلیون و خواهرت چهارصد میلیون ارث میبرید

در ابتدا لازم به ذکر است شما جنسیت خود را مشخص نکرده اید که دختر هستید یا پسر ولیکن به طور کلی وراث حین الفوت پدر شما عبارتند از سه فرزند و یک همسر که یک هشتم سهم همسر و پسر دوبرابر دختر. با فوت برادر سهم ایشان از ملک پدری به وراث حین الفوت ایشان منتقل می شود که عبارتند از دختر برادرتان مادر شما و احتمالا همسر برادر. و پس از فوت مادر یک هشتم اولیه و آنچه از سهم الارث برادرتان از ملک مذکور به مادر رسیده صرفا بین شما و خواهرتان تقسیم می‌شود و به دختر برادر تان از این قسمت چیزی نخواهد رسید.

درود. شما و دختر برادرتان که سهم پدرشون رو میبرن اندازه هم سهم دارید و خواهر شما نصف شما یعنی تقسیم بر ۵ میشود .۲سهم شما ۲سهم دختر برادرتان و یک سهم خواهرتان ارث میبرند

درود
شما و دختر برادرتان دو سهم هرکدام، خواهرتان یک سهم.