با عنوان توهین و تهدید از من شکایت شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۹ #97572665

با سلام و خسته نباشید خدمت شما و همکاران گرامیتان وقت بخیر
داخل پارکینگ مشاجره مختصری درباره محل پارک با خانمی صورت گرفت ایشون شروع به بی احترامی و توهین کردن و من هم جواب توهین ایشان را دادم ایشان به طرف من کفش پرتاب و با دست ضرباتی به من زدند و دست مرا مقداری جرح کردند و حتی برای ادامه مشاجره با اشخاصی تماس تلفنی برقرار کرده و درخواست دعوا در محل را داشتند با وساطت و گذشت بنده من محل را ترک کردم و ایشان در غیاب من درخواست شکایت کردند به اتهام توهین و تهدید جالب است که ایشان پیش دستی کردند و ادعای احقاق حقوق دارند و جای بسیار تعجب است امروز احضاریه دریافت کردم از دادگاه ممنون میشوم بنده را راهنمایی کنید با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید بتوان ادله ی کافی و یا شهود معتبری را جهت اثبات ادعا ارائه نمود.

باسلام. شاکی بایستی ۲ شاهد مرد به دادگاه معرفی نماید در غیر این صورت شکایت شاکی فایده ای نخواهد داشت.