چگونه فروشنده را ملزم به تکمیل و تحویل آپارتمان نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۹۵ #97564234

باسلام
اینجانب در تاریخ ۱۳۹۷/۰۴/۲۶ یک واحد آپارتمان نیمه تمام از شخص دومی که خودش هم بصورت پیش فروش خریده بوده، خریداری کردم تاریخ تحویل به گفته سازنده برج ۶ همان سال بود که با درخواست فروشنده طبق توافق تاریخ تحویل، واحد به برج ۱۰ همان سال تغییر کرد و در قولنامه ثبت شد، هم اکنون پس از گذشت هفت ماه هنوز واحد را تحویل نداده اند و پس از گذشت ۱۴ ماه از زمان خرید واحد تغییرات محسوسی در ساختمان رخ نداده، حال با توجه به اوضاع بد اقتصادی مستاجر هستیم و قراردادمان تمام شده و توان اجاره منزل را بعلت اجاره های بالا نداریم، هر روز به سراغ فروشنده میرویم ولی متاسفانه هیچ جوابی برای تحویل واحد نمی دهد.
آیا اگر از فروشنده شکایت کنیم، قانون تدبیری برای مشکل ما می اندیشد یا نه؟
ما چکار باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تحویل و مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهدات بدهید

با سلام و احترام
می توانید علیه سازنده با استناد به قراردادتان و زمان تحویل ملک دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی و مطالبه خسارات از زمان امتناع از انجام تعهد و خسارت تاخیر در انجام تعهد را مطرح نمایید

سلام با تنظیم دادخواست از طریق مراجع قضایی می توانید طبق مندرجات قرارداد الزام به انجام تعهدات و سایر موارد تا اخذ سند رسمی و الزام به تحویل مبیع را مطالبه نمایید

با سلام ووقت بخیر
از طریق مراجع قضایی طبق قراردادتون دادخواست الزام به تحوبل مبیع دهید .