میتوانم مبلغ محکومیت خود را با این مبالغی که از خواهان و همسر خواهان و شخص ثالث طلب دارم تهاتر کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۱ #97554173

در دعوب با شخصی محکوم ب پرداخت ۴۰ملیون تومان شده ام .......بنده مبلغی طلب به صورت چک از خود ایشان و همسر ایشان دارم که اجراییه هم صادر شد و همچنین از شخص ثالثی هم مبلغی چک دارم که اجراییه این چک هم صادر شده است ایا میتوانم مبلغ محکومیت خود را با این مبالغی که از خواهان و همسر خواهان و شخص ثالث طلب دارم تهاتر کنم ومبلغ محکومیتم با این مبالغ پرداخت بشه.ایا ایشان باید نظر بدهند که تهاتر انجام بشه با این چک ها یا اجرای احکام نظر میدهد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید تهاتر کنید ...

بادرودوسلام تهاتر ممکن می باشد.

درود
امکان تهاتر وجود دارد...

سسلام امکان تهاتر وجود دارد

با سلام
در صورت صدور رای قطعی بله میتوانید

با سلام
در صورتی که حکم محکومیت طرف مقابل قطعی شده باشد ممکن است

با سلام اگر رای قطعی شده امکان تهاتر وجود دارد