دیه اختلال استرس که ناشی از انفجار چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۷۴۳ #97546966

سلام
من دو ماه پیش در یک کارخانه تولید یخ خشک مشغول به کار بودم که مخزن گاز ترکید و چند جا بدنم صدمه دید و باعث شده که فراموشی پیدا کنم جوری که اسم مادر خودم یادم رفته بود بیش از حد عصبی شدم حتی صدای راه رفتن هم عصبیم میکنه دوماه ده ساعت نخوابیدم تا خود صبح بیدارم اصلا خوابم نمیگیره به زور قرص خواب شایذ ده دقیقه بخوابم فراموشیم زیاد داره میشه همش ترس دارم که الان همه چی منفجر میشه یه صدا پیچیده تو مغزم خیلی اذیتم میکنه پزشکی قانونی هم اول یک ماه طول درمان داده و بعد از یک ماه معاینه مجدد ۵ ماه دیگه طول درمان دادن خواستم بدونم به نظر شما چند درصد دیه میدن آیا تعلق میگیره

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین دیه باپرشکی قانونی
محاسبه دیه به اجرای احکام

سلام
شما پس از اخذ نظر کارشناس پزشکی قانونی میتوانید اقدام به دریافت ارش نمایید

سلام
آسیب وارده به نظر مشمول ارش می شود که میزان آن نیز پس از وصول نظریه نهایی پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام می شود

با سلام، ضمن ارزوی بهبودی و سلامتی. بسته به میزان بهبودی و اثرات به جا مانده از اسیب پزشکی قانونی میزان ارش اعلام خواهد کرد

درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اثبات اختلالات ذهنی -رفتاری در مصدومین حوادث نیاز به مطالعه و ازمایشات گوناگون داره که بسیارهم زمانبر است . این اختلالات در ۵ کلاس دسته بندی و موجب نقص عضوی و تعلق ارش به مصدوم میباشد

بنا به شدت و ضعف رفتارها و عملکردهای شما در امور روزانه ، کاری ، اجتماعی ،خانوادگی از ۱درصد تا ۹۰ درصد ارش تعلق میگیرد .

با شرح و وصفی که شما از اسیب وارده داشتید بین ۱۰تا ۳۰درصد انتظار ارش داشته باشید ولی برای تعیین درصد دقیقتر مطالعه پرونده بالینی و نظریات پزشکی قانونی لازم است

سلام
می توانید مستند به مدارک پزشکی شکایت کنید ولی اثبات ارتباط موضوع با استرس با مراجعه به پزشکی قانونی مشخص می شود.

دیه ندارد ولی ارش میتواند تعلق بگیرد که میزانش را پزشکی قانونی تعیین می نماید .