همسایه خیلی مزاحمت ایجاد میکند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۶ #97545292

سلام وقت بخیر
من یک همسایه نظامی دارم که خیلی اذیت میکنه. یک بار که تذکر دادم من رو با الفاظ زشت تهدید کرد. صدا و مستندات هم دارم.
از چه طریقی زودتر به نتیجه میرسم.
دادگاه.
دادسرا نظامی
اداره مربوطه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین و تهدید طرح شکایت نمایید

صدا نمیتواند از مدارک اثبات جرم باشد ولی به همراه سایر دلایل مفید خواهد بود.
اگر چنانچه نامیرده در لباس نظامی و یا به اعتبار منسب نظامی خود ایجاد مزاحمت نماید دادسرای میتواند به موضوع رسیدگی نماید، ولی در سایر موارد بایستی به دو نکته توجه داشته باشید
اولا اعمال ارتکابی توسط ایشان قانونا جرم باشد و صرف زشت بودن رفتار نامبرده چنانچه در قانون جرم انگاری نشده باشد جرم نیست.
ثانیا دلایل محکمه پسند بر اثبات جرم ایشان داشته باشید که در موضوع اخیر شهود بیشتر مورد توجه است.

با سلام از طریق دادسرا و یا دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید و مدارک خود را ارائه کنید و از ایشان بابت توهین تهدید و مزاحمت شکایت کنید

شما باید طرح شکایت خود را در دادسرا عمومی مطرح کنید مبنی بر تهدید و توهین و فحاشی و ایجاد مزاحمت