سوء استفاده از حساب بانکی توسط کارفرما؛ چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۴ #97533170

با سلام.
من در سال ۹۶ در داروخانه ای مشغول به کار بوده ام و کپی مدارک هویتی ام را تحویل داروخانه داده بودم.
در سال ۹۷ از داروخانه خارج شدم و تسویه انجام دادم. در تاریخ ۱۱/۹۸ به جهت نیاز به افتتاح حساب بانک رسالت به بانک مراجعه کردم که متصدی بانک اعلام کرد به نام بنده در سال ۹۶ افتتاح حساب انجام شده. که مشخص هم شد پس از افتتاح حساب از روی حساب من وام به مبلغ ۳۰ میلیون تومان هم گرفته شده و تماما پول از حساب من برداشت شده.
با دیدن پرونده ام مشخص شد که نه دست خط اینجانب و نه امضای اینجانب روی پرونده ی افتتاح حساب و دریافت وام نیست. با پیگیری ها مشخص شد که مدیر داروخانه ی مذکور بدون اطلاع اینجانب کپی های مدارک من را برابر اصل کرده از طریق اففتاح حساب این سوء استفاده را انجام داده. بعد از دو سال که من متوجه شده ام به جای عذرخواهی اظهار میکنه که هرجا شکایت کنم هیچ فایده ای نداره و دلم خواسته این کارو انجام بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنین که چیکار باید کنم و جرم این کار هم برای متصدی بانک و هم برای سوء استفاده کننده چیه؟؟؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع از مصادیق جعل و کلاهبرداری ست و می توانید شکایت کنید

میتوانید باتهام کلاهبرداری و سوءاستفاده از مدارک خود از متصدی داروخانه شکایت نمایید . در مورد ریاست بانک نیز موضوع مشمول تخلفات اداری است که از طریق حراست بانک رسالت و همینطور بانک مرکزی میتوانید اقدام نمایید .