در دادسرا میتوانم منکر شرب خمر شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۲ #97521174

سلام بنده کمی الکل مصرف کرده بودم و پشت فرمون بودم پلیس نامحسوس منو گرفت و تست الکل مثبت بود توی کلانتری هم اقرار کردم که به زور دوستان ۱ پیک مصرف کردم فردا باید برم دادسرا میخواستم بدونم بگم تحت فشار ازم اقرار و گرفتن و کلا زیر همه چیز بزنم
یا بگم که نمیدونستم توی شربت ریخته بودن دوستان؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شرب خمر تنها بااقرار اثبات می گردد. اقراری برای اثبات جرم مصرف مشروبات الکلی موثر است که در نزد قاضی و در دادگاه صورت بگیردپس اقرار درکلانتری را میتوان انکار کرد. در موارد بسیاری نیز قاضی پس از انکار متهم و حتی با وجود تست الکل به علت احتمال خطای پزشکی حکم به بی گناهی متهم صادر کرده است.شرب خمربا ۲ بار اقرار، آن هم مکتوب در پرونده مضبوط باشد. البته، انکار بعد از اقرار مسموع نیست.درصورتی که اقرار بااین شرازط صورت نگیرد ومتهم ونکار کند مشمول حد (شلاق)نمی گردد

درود بر شما چون گزارش پلیس و تست الکی هست انکار به سختی مورد قبول واقع می‌شود ولی توبه در مقابل قاصی و ابراز ندامت و پشیمانی طوری که وجدان قاضی را اقناع کند میتواند به شما کمک کند تا تبرئه شوید. به نظر بنده این بهترین راه پیش روی شماست. هم صداقت داشتید هم ابراز پشیمانی و توبه در قانون برای جرم شرب خمر درنظر گرفته شده.