چگونه میتوان وکالت بلاعزل را باطل نمود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۶۹۳ #97510718

با سلام
مادرم سال ۸۵ به پدرم وکالتنامه بلاعزل داده است و توی وکالتنامه ذکر شده که پدرم حق نقل و انتقال اموال مادرم را دارد و مادرم دارای یک خانه هست و الان مادرم می خواهد از شوهرش جدا شود و سند ملک مادرم در دست پدرم هست و الان می خواهد آن وکالت نامه را باطل کند.
لطفا راهنمایی کنید که چگونه می توان این کار را انجام داد؟
و اگر راهی وجود ندارد لطفا توضیح بدید که چطور می توانیم خانه مادرم را ممنوع المعامله کنیم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلاعرل قابل عزل نیست لاکن خود موکل می تواند اقدام به انجام موضوع وکالت نماید

قبل از اقدام پدر به انتقال ملک
مادر ملک را به شخص ثالثی (مثلا خود شما) منتقل کند
بدین وسیله وکالتنامه بلااثر خواهد شد

باسلام
فقط بافوت و جنون

درصورت دادن وکالت بلاعزل مادرتون میتونه ملک را به نام شخص دیگری انتقال دهد .
ماده ۶۸۳
هر گاه متعلق وکالت از بین برود یا موکل عملی را که مورد وکالت است خود انجام دهد یا به طور کلی عملی که منافی با وکالت وکیل باشد به جا آورد، مثل این که مالی را که برای فروش آن وکالت داده بود خود بفروشد وکالت منفسخ می‌شود

راحت‌ترین طریقه نفی وکالت بلاعزل، استفاده از ماده ۶۸۳ قانون مدنی است و در صورت اعتراض وکیل، بار اثبات موضوع از طریق مراجع قضایی به عهده وکیل خواهد بود .

با سلام چنانچه وکالت بلاعزل باشد یا خود موکل باید مورد وکالت را انجام داده و در صورت عدم امکان این موضوع می توان به وکالت فوق امین ضم نمود که بدون اجازه ایشان مورد وکالت فروخته نشود

با سلام

جهت حل موضوع وکالت بلاعزل حسب ماده ذیل که متن ان ذیلا اعلام میگردد میتوانید وکالت را منفسخ نمایید
ماده ۶۸۳
هر گاه متعلق وکالت از بین برود یا موکل عملی را که مورد وکالت است خود انجام دهد یا به طور کلی عملی که منافی با وکالت وکیل باشد به جا آورد، مثل این که مالی را که برای فروش آن وکالت داده بود خود بفروشد وکالت منفسخ می‌شود