ملاقات با فرزند چطور تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۷ #97500292

سلام.من الان نزدیک ۷ ماهه از شوهرم جدا زندگی میکنم و الان نزدیک ۳ ماهه دختر ۵ ساله من پیش همسرمه و تا حالا ملاقاتش نکردم و شکایت کردم و الان دادگاه رای داده که من فقط ۵ شنبه بعد از ظهر تا جمعه بعد از ظهر میتونم ببینمش و برای من امکان رفتن به اون شهر نیست ایا میتونم اعتراض بزنم که همسرم بیاردش اینجا؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق قاضی صادرکننده رای درخواست خودرا دربین بگذارید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عرض به حضور که تقاضای خود را با قاضی صادرکننده رای حتما اطلاع رسانی کنید تا در صورت ممکن بودن و با توجه به شرایط نسبت به به شما دستور لازم را دهند.

با سلام و احترام
الزامی برای زوج در این خصوص وجود ندارد، صرفا می توانید نسبت به افزایش تایم مدت ملاقات و یا دریافت حضانت فرزند اقدام نمایید

تقاضای خود را با قاضی صادر کننده رای در میان بگذارید .

مرد ملزم نیست که فرزند را به محل زندگی شما بیاورد مگر توافقی صورت گرفته باشد.

تقاضای خود را طی لایحه ای به دادگاه صادر کننده رای تقدیم کنید و در صورت موافقت قاضی امکان امر وجود خواهد داشت.

با احترام در این خصوص تقاضای خود را با قاضی صادر کننده رای مطرح نمایید