اکانت حذف شده اینستاگرام و حکم ورود به مخفیگاه صادر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۷۵ #97493

فردی با ارائه پرینت از صفحه اینستاگرام حذف شده ، به داداسرا درخواست پیگیری و شناسایی داده بود . دادسرا و پلیس فتا بدون بررسی فنی و صحت اسکرین شات و به دلیل اینکه شاکی قبلا با من مشکل داشته دستور ورود به مخفیگاه و جمع آوری لوازم دیجیتال داده بود . فتا با جمع آوری لوازم دیجتال من و شرکت نرم افزاری که در آن کار می کنم به مدت دو ماه به نتیجه ای نرسید. شرکت تو این مدت به خاطر نبود کامپیوترها و تحویل تحویل ندادن پروزه های نرم افزاری متحمل ضرر و کنسل شده قرارداد شده است .آیا قاضی بازپرس بدون توجه به ادله فنی دال بر اتفاق افتادن جرم ، دستور ورود و جمع آوری دهد؟
چه کسی مسئول ضرر شرکت می باشد؟چند وقت مجاز به نگهداری وسایل هستند ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر معمولا این دستور در مواقع اضظراری صادر میشود. لذا اگر افترا باشد میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید.