سازنده با صاحب زمین حاضر به امدن به محضر نیستند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۳ #97473081

با سلام ملکی خریدم که سازنده با صاحب زمین حاضر به امدن به محضر نیستن و پایان کار گرفته شده

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازطریق, دادخواست ایشان راالزام کنید

سلام" در فرض سؤال چنانچه به استناد شرط ضمن مبایعه نامه عادی تصریح شده خریدار با در دست داشتن باقیمانده ثمن معامله بصورت نقد یا چک تضمینی و فروشنده نیز با در دست داشتن اسناد مالکیت و انتقال مورد معامله در موعد مقرر در دفتر اسناد رسمی شماره فلان و به نشانی فلان حضور بهم رسانند و در تاریخ مقرر هر طرفی که با مدارک کامل انتقال یا باقیمانده ثمن در دفتر اسناد رسمی حاضر شده و طرف دیگر حاضر نشده یا مدارک انتقالش کامل نبوده و یا با مانع غیرموجه {اعم از در توقیف بودن ملک و یا ممنوع المعامله بودن فروشنده و غیره} برای انتقال سند مواجه بوده یا باقیمانده ثمن را بطور کامل تهیه ننموده ، طرف دیگر می تواند تا آخر وقت اداری تاریخ موعد تنظیم سند رسمی با ارائه درخواست کتبی به سردفتر مذکور ، گواهی عدم حضور مستنکف را دریافت نماید و با تنظیم دادخواست به ضمیمه تصویر مصدق اسناد و مدارک مورد نیاز اعم از مبایعه نامه عادی و تصویر برابر اصل گواهی عدم حضور دفتر اسناد رسمی طرح دعوی نماید و چنانچه در مبایعه نامه ، تاریخ تنظیم سند رسمی یا شماره دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده سند رسمی تعیین نشده و یا اگر تعیین شده ولی موعد تاریخ تنظیم سند رسمی سپری شده باشد و طرفی که ثمن معامله را بصورت چک تضمینی در موعد مقرر آماده نموده ولی در تاریخ تعیین شده موفق به حضور در دفتر اسناد رسمی یا اخذ گواهی عدم حضور مستنکف نشده می تواند با ارسال اظهارنامه رسمی و تعیین مهلت و تاریخ تنظیم سند رسمی و تعیین شماره محل دفتر اسناد رسمی ، اظهارات خود را بطور رسمی مبنی بر الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی انتقال مالکیت اعلام نماید. چنانچه فروشنده پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی و منقضی شدن مهلت اعطا شده به وی ، مبادرت به انتقال سند رسمی مورد معامله نکند ، در اینصورت می توانید به طرفیت فروشنده و مالک {هر دو} دادخواست الزام فروشنده و مالک را به انتقال قطعی مورد معامله از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه صالح {دادگاه محل وقوع ملک} ارجاع نمائید. امیدوارم مشاوره آنلاین مفصل حقیر که می بایست در قالب مشاوره تلفنی حداقل ۱۵ و حداکثر ۳۰ دقیقه ای به شما ارائه می شد رضایت شما را جلب نموده باشد.

سلام
شما باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک خریداری شده را در دادگاه عمومی حقوقی محل ملک از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقامه نمایید.