مطالبه تعهدات از همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۰ #97472500

با سلام و وقت بخیر
بنده حدود یکسال و هشت ماه هست ازدواج کردم .زود بچه دار شدیم الان دخترم ۹ ماه شده.
همسرم ابتدا که اومده بود تعهداتی کرده بود به من ( چون بیکار بود تعهد کرده بود که سرکار بره ولی همچنان بیکار هست.یکی دیگه این که گفته بود خودش جهیزیه رو میاره چون که به من گفته بودوام نگیرم برای تهیه جهیزیه .ولی متاسفانه کلی وسایل کهنه وخراب خونه مادرشو آورده بود .مورد بعدی هم این که غیر هزینه خوراک هزینه دیگه رو متحمل نمیشه هزینه دارو و لباس خودم و دخترم با خودم بوده تا حالا.خونه هم که به نام مادرش هست .هیچ پولی هم به من نمیده میگه من دانشجو هستم ،پول ندارم.اما کلا نمیخواد کار بکنه.اینا تقریبا مشکلات مهم هست کلی مشکلات جدید هم برامون دست شده. مثلا این که مادرشو آورده تو خونه خودمون (یه خونه چهل متری) میخواد من با مادرش زندگی کنم. الان چند روز هست دعوامون شده اومدم خونه پدرم .یه بار اومد اینجا که با دعوا منو ببره با پدرم و برادرم مشاجره کرد بعدم رفت .الان نمیدونم باید چکار بکنم چون زندگی با شرایط فعلی همسرم خیلی سخت هست میخوام از حقوق قانونیم چیزی نمیدونم .میخوام بدونم اگه بخوام زندگی کنم باید چکار کنم و اگر بخوام جدا بشم چطور؟
ممنون مشیم کمکم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، با ابراز تاسف نسبت به وضعیت پیش آمده شرایط پیچیده ایجاد شده مستلزم اقدامات گام به گام برای احقاق حقوق شما می باشد از جمله ارسال اظهار نامه نسبت به نفقه برای گام اول و طرح دادخواست برای مطالبات دیگر و دیگر اقدامات

می توانید نفقه خود که شامل مسکن مناسب، وسایل متعارف برای زندگی و هزینه ای جهت گذران زندگی است مطالبه نمایید

باسلام واحترام همسرتان موظف به تهیه منزل واسباب عرفی وهمچنین خوراک وپوشاک و... هستند دادخواست مطالبه نفقه جهت تهیه مسکن واسباب و ....بدهید اگر افاقه ننمود برای مطالبه مهریه و طلاق میتوانید اقدام نمایید

با سلام ووقت بخیر
بیرومواردیکه مطرح کردیدبرای طلاق بایدوکالت درطلاق داشته باشید یا طلاق توافقی باشه یا شرایط عسروحرج طبق مواد ۱۲ گانه عقدنامه اقدام کنید و طبق قانون ایشون باید مسکن مستقل با اسباب کافی برای شما تهیه کنه و نفقه شما از جمله خوراک و بوشاک و هزینه های درمان رو تامین کنندمیتونید درحال حاضر دادخواست مطالبه نفقه و مسکن مستقل دهید به همراه دادخواست مطالبه مهریه /