آیا در صورت وجود شاهد و اثبات، مجازات حد است یا مجازات تعزیری؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۵ #97454465

با سلام.
در یک موقعیت درگیری، بنده قصد خروج از خودرو را داشتم که طرف محکم در را روی من کوبید. من هم گفتم: "یواش وحشی". آیا این عبارت توهین است یا کسر شان؟
ممنون.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل ارتکابی شما از مصادیق توهین است و دارای مجازات تعزیری است

کلمه ذکر شده از مصادیق توهین هست و حسب مورد جزای نقدی مجازات آن میباشد

با سلام
بله در صورت امکان اثبات ، تهدید محسوب می شود .

شاید توهین محسوب شودکه مجازاتش تعزیری هستش

با سلام و احترام
اگر شاکی بتواند توهین را اثبات کند به مجازات تعزیری محکوم می شوید

با سلام..
در صورت اثبات لفظ فوق توهین ساده تلقی گردیده و مجازات آن جزای نقدی و از جرایم قابل ڱذشت می باشد..
موفق باشـید..

توهین محسوب می شوند و مجازاتش تعزیری.
بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی: «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»معمولا قضات جزای نقدی تعیین می نمایند