تهمت تجاوز زده شده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۶۶۷ #97434826

سلام من یه پسر ۲۴ساله مجرد هستم سال ۹۴ تا ۹۵ با یک خانم مطلقه بودن متاهل بودن نمیدونم دیگه در یک تولیدی پوشاک شریک شدم مبلغ ۵۰ میلیون تومن دادم و درقولنامه دست نویس که دوتا شاهد هم زیرش رو امضا کردند قید شد،قرار شد سود حاصله از تولیدی رو تا زمانی که پولم دستشونه بهم بدن که یکی دوتا ۴۰۰ هزار تومن به کارتم واریز کردند ودیگه پولی بهم ندادن بابت سود تولیدی منم پیگیر نشدم تا الان گفتم یک خانومه هروقت داشته باشه واریز میکنه خودش،که الان بعداز پنج سال تقریبا یهو این خانوم ازمن شکایت کرده که به خودش ودخترش تجاوز کردم همین چندروز قبل یعنی۱۰/خرداد۱۴۰۰ وچهار،پنج تا شاهد مرد هم خریده وبرده دادگاه شهادت دادن که من به این خانوم ودخترشون تجاوز کردم با اینکه من ۵ساله این خانوم ودخترشو ندیدم واز چند متری این خانوم ودخترشون هم رد نشدم وچندبار برای مساعل کاری اومدن خونمون همون سال ۹۴_۹۵ که مادرم، خواهرام، دخترای خوداین خانوم ،خود این خانوم همه بودن، من دستمم بهشون نخورده بخدا میخوان واسم پاپوچ درست کنن الان با توجه به اینکه شاهد بردن دادگاه وشهادت دادن که من به این خانوم ودخترش تجاوز کردم ومن مدرکی ندارم که بتونم از خودم دفاع کنم من رو اعدام میکنن یعنی؟؟ خیلی میترسم بخدا نمیدونم کسی این خانومو درعلیه من پرکرده لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان بلید ادعای خود را اثبات کند

شهود ایشان را جرح کنید، اثبلت این ادعا به راحتی ممکن نیست

بهترین روش جهت دفاع از خود انتخاب وکیل خبره است .وتازمانی که نتواند ادعای خودرا ثابت نمایند شمامی توانید درخواست اصل برائت نمائید

اگر مدعی تجاوز هستن باید بتوانند با دلیل ادعای خود را ثابت کنند

شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید

بادرودوسلام مدعی باید ادعای خودراثابت نماید.شما می توانید شهودایشان را جرح نمایید.

سلام
اثبات این اتهام به سادگی صورت نمی‌پذیرد
پیشنهاد میدم حتما وکیل بگیرید برای کارتون
کاملا منطقی با مشاهده مدارک و مستندات پرونده از طریق وکیل اقدام به دفاع کنید