تصمیم دارم با فردی که میخوام ازدواج کنم اما پدرم مخالفت میکنه، به طور قانونی چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۷ #97418459

سلام وقت بخیر .من ۲۶ سالمه و تصمصم دارم با فردی که میخوام ازدواج کنم اما پدرم مخالفت میکنه. چه کاری باید انجام بدم با توجه به اینکه به سن رشد رسیدم

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در درجه اول با توجه به اینکه پدر جز مصالح فرزند خود هدف دیگری ندارد به نظر او احترام بگذارید
در درجه دوم شما میتوانید در این زمینه دادخواستی مطرح و زوج را به دادکاه معرفی و اجازه ازدواج با وی را اخذ کنید

سلام دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر برای ازدواج دارد در صورتی که پدر مخالف ازدواج دختر باشد دختر میتواند به دادگاه مراجعه با دادن دادخواست حکم ازدواج را بگیرید.

در این موارد می توانید به دادگاه مراجعه نمایید و دادگاه حکم به ازدواج شما صادر خواهد نمود

باسلام، کی توانید دادخواست اذن از دادگاه جهت ازدواج رو مطرح کنید

با سلام
با توجه به این مطلب که آینده فرزندان برای والدین از اهمیت بسیار بالای برخوردار است و حتما به نظر پدر تمکین کنید
شما میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده و تنظیم دادخواست لازمه و معرفی داماد از دادگاه اجازه لازمه را دریافت کنید

باسلام .میتونید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید