باتوجه به این که از طریق پیامک فحاشی کرده، آیا حق شکایت برای من محفوظه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۰ #97412654

سلام
سه شب قبل ساعت دو و نیمه شب گوشی خانم بنده زنگ خورد و به نام سردار سیو شده بود، خواب بود جواب نداد، صبح از ایشون پرسیدم این بنده خدا کی بود که ساعت دو و نیمه شب به خودش اجازه داده به گوشی شما زنگ بزنه؟
وچون مدتهاست اختلاف داریم شروع به داد وبیدا وتوهین کرد (ناگفته نماند که ایشون ضعف اعصاب دارن مدتهاست )وگفت همکارمه حتما کار داشته، درجواب گفتم خوب صبح زنگ میزد دیگه اونقدر واجب نبود که نیمه شب زنگ بزنه، خلاصه به توهیناش ادامه داد و من هم که دیگه خیلی ناراحت شده بودم گفتم خودم میام محل کارت تا از این اقا بپرسم اون ساعت شب چه کار مهمی داشته، که اول شروع به گریه کرد که توروخدا نیا و گفتم باشه برو حالا، ساعت حدود ۱۰ صبح زنگ زد به بنده و با صدای بلند و همراه با فحاشی گفت الان بیا، همین الان بیا تا ببین چه خوابی دیدم برات، من هم باوجودی که دیگه فراموش کرده بودم واقعا بهم برخورد گفتم به جای دل به دست اوردن من و مطرح کردن موضوع که خدای ناکرده سوتفاهمی پیش نیاد الان داره با فحاشی مرا به میدون جنگ دعوت میکنه، منم رفتم محل کاریشون رفتم پیش مسولشون و گفتم این شماره پرسنل شماست،بگین بیاد و ماجرا رو مطرح کردم،منتها مشخص بود که منتظر داد و بیدا ازمن یا حرکت اشتباهی از بنده بودن،من فقط اون آقا رو دیدم و پرسیدم که به چه اجازه اون ساعت شب زنگ زدی به گوشی زن من؟
وبعدش گفتم به همسرم بگین بیاد ببینمش،بلافاصله از پشت یکی از اون درها امد و بهش گفتم بیا بریم بیرون حرف بزنیم که گفت نه من درحضور این سه تااقا حرف میزنم عوضی، و من شوکه شده بودم و به یقین رسیدم از قبل هماهنگ شده است برای این که من کنترلم رو ازدست بدم و مدرک باشه برای شکایت،اخه یه بار درخواست طلاقش رد شده و یه بارم عدم تمکینش رو از دادگاه گرفتم،و سراین موضوع خیلی به فکر انتقامه،خلاصه من فقط گفتم جای شکایتم از کسی که زنگ زده بهت و مدیرت محفوظه ایشون تا زمانی که از در بیام بیرون با فحاشی بدرقه کرد من رو،تو مسیر پیامک داد دیدم بازم فهش و بد و بیراه نثارم کرده، و نیم ساعت بعد تصویر شکایت ازمن به دلیل رفتن به محل کارش و بهش تهمت فاحشه گری زدم،که با پشتیبانی مدیر و..محل کارش کامل معلوم بود رفته چنرندیاتی گفته و من رو یه عول بی شاخ و دم نشون داده و اونا هم برای دلسوزی با ایشون همفکری کردن تا به این شکل منو گناه کار جلوه بدن،خدا رو گواه میگیرم کوچکترین توهینی از دهان بنده درنیومد جز این که گفتم حق شکایتم از این دوتا اقا محفوظه،میدونم سرتون رو درد اوردم اما دیگه خسته شدم ودرمانده.

بفرمایید باتوجه به این که از طریق پیامک فحاشی کرده به من ایا حق شکایت برای من محفوظه؟
واین که اون اقایون میتونن به دروغ شهادت بدن که من ایشون رو به فاحشه گری متهم کردم؟
من چطور میتونم درصورت شهادت دروغ اون چند نفر بیگناهی خودم رو ثابت کنم؟
وبه دلیل تماس در اون ساعت شب به موبایل همسرم میتونم از ایشون هم به نوعی شکایت کنم؟
بازم عذرخواهی میکنم خیلی وقتتون رو گرفتم
ببخشید
الهی که خدا بهتون تن سالم بده و همیشه خندان باشید.
تروخدا جواب من رو بدید
ممنونم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بفرمایید باتوجه به این که از طریق پیامک فحاشی کرده به من ایا حق شکایت برای من محفوظه؟

صرف پیامک اماره است و باید به علم قاضی منجر شود
واین که اون اقایون میتونن به دروغ شهادت بدن که من ایشون رو به فاحشه گری متهم کردم؟

به دروغ اگر شهادت دادن شما باید جرح شاهد کنید و از خودتان دفاع کنید
من چطور میتونم درصورت شهادت دروغ اون چند نفر بیگناهی خودم رو ثابت کنم؟
با ادله و مدارک کافی و بردن شاهد
وبه دلیل تماس در اون ساعت شب به موبایل همسرم میتونم از ایشون هم به نوعی شکایت کنم؟

می تونید شکایت مزاحمت تلفنی را مطرح کنید

باتوجه به توصیحات شما و سوالات متعدد اصلح است جهت مشاوره به دفتروکیل مراجعه یا تلفنی تماس بگیرید