چطور میتونم به این موضوع اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۶ #97409494

سلام و عرض ادب
یک سوال. داشتم
سه سال پیش تصادف منجر به جرح کردم که بعد مدتی طرف پولشو از بیمه گرفت رضایت داد تمام شد .اون موقع دادسرا گفت مبلغ ۳۰۰تومن باید پرداخت کنی .ما هم خواستیم پرداخت کنیم گفتن حالا زوده برو بهت خبر میدم.دیگه خبری نشد تا دیروز که از دادسرا. زنگ زدن گفتن بابت اون تصادف سال ۹۷باید ۳میلیون بیای پرداخت کنی.میخواستم بپرسم چطور میتونم به این موضوع اعتراض کنم که چرا همون موقع نگرفتید که الان مجبور شم چند برابر پول پرداخت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ظاهرا شما مبلغ دیه فوق را پرداخت نکردید و موجب افزایش سال به سال آن شده است اما در صورت اینکه پرداخت برای شما دشوار است می توانید در خواست اعسار بدهید

با سلام .مبلغ دیه هر سال افزایش پیدا میکند

با سلام ،شما باید مبلغی که مورد حکم قرار گرفته است و پرداخت آن یوم الادا (تاریخی پرداخت محاسبه خواهد شد)می باشد اقدام نمایید .در صورت عدم توانایی در پرداخت دیه (محکوم به) می توانید تقاضای اعسار بدهید و در صورت موافقت اقدام خواهد شد

با سلام .مبلغ دیه هر سال افزایش پیدا میکندشما باید مبلغ درج شده را پرداخت کنید درصورت ناتوان بودن تقاضای اعسار بدهید .

با سلام
مبلغ دیه بر اساس شاخص تورم هر سال تغییر می کند. با این حال شما فقط موظف هستید آنچه که در رای آمده را پرداخت کنید. در صورت عدم توانایی تقاضای اعسار کنید.

درود فراوان
مبلغی که در حکم صادره درج شده است را بایستی پرداخت نمایید ، بهتر است حضوری به شعبه مراجعه نمایید و پیگیری کنید .

باسلام و درود شما باید مبلغ مندرج در رای دادگاه را به عنوان جریمه پرداخت نمایید، اگر امکان پرداخت را ندارید تقاضای اعسار نمایید.