آیا حرفی که به شخص مقابل خودم زده ام، توهین و فحاشی محسوب می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۳ #97401040

سلام خسته نباشید. من به شخصی گفتم نمک نشناس، آیا این حرف من، توهین است و یا توهین محسوب می شود؟ و از مصادیق توهین و فحاشی محسوب می شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استعمال چنین لفظی به سختی مشمول عنوان توهین می شود

سلام
لفظ مزبور بسته شرایط و مخاطب ممکن است توهین تلقی شود

درود
دوس گرامی توهین عرفی است و استفده از کلمات و اعمالی است که به شرافت و ابرو ویا ناموس افراد لطمه بزند.در طرح شکایت فکر نمیکنم این کلمه توهین‌محسوب شود

سلام و عرض وقت بخیر
خیر دوست عزیز توهین محسوب نمیشد
موفق باشید

باسلام خدمت هموطن عزیز.توهین به افراد ازقبیل فحاشی واستعمال الفاظ رکیک چناچه موجب حدقذف نشود به مجازات شلاق تا۷۴ضربه و جزای نقدی ۵۰هزارریال تا۱میلیون ریال میباشد صرف گفتن نمک نشناس جرم توهین نیست .دقت کنید جرم زمانی اتفاق میفتدکه سه عنصرمادی روانی قانوی باهم همراه باشد.

با سلام واحترام توهین زمانی اتفاق ‌‌می‌افتد که هتک حرمتی به فردی منجر گردد با توجه به شخصیت طرف و نوع لحن به نوعی الفاظ رکیک تلقی و موجب هتک و حرمت گردد توهین محسوب خواهد شد

مخاطب عزیز
احتمال اینکه این لفظ توهین باشد خیلی کم است