امکان دارد که ایشان از این محل بتواند با هماهنگی قوه قضائیه مطالبه حق خودش را کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۶ #97395955

سلام بنده به دلیل شکایت حقوقی جهت تخلیه یک ملک میخوام از طریق وکیل دادگستری مبلغ قولنامه به حساب شورا واریز کنم و حکم تخیله بگیرم چند سال پیش یک پرونده حقوقی و اختلاف حساب با یک شخص دارم و ایشان دستور اجرایی گرفتن امکان دارد که ایشان از این محل بتواند با هماهنگی قوه قضائیه مطالبه حق خودش را کند سپاس

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

واریز مبلغ ودیعه به صندوق دادگستری به معنای پرداخت مبلغ ودیعه به مستاجر بوده و در حقیقت این وجه دیگر متعلق به شما نیست تا قابل توقیف باشد .

با سلام
این امر زمانی میتواند انجام شود که شخص شاکی از واریز مبلغ از سوی شما مطلاع باشد و سریعا برای این امر اقدام نماید اما در غیر اینصورت خیر نمیتواند .