آیا ملک قولنامه ای که پدر به فرزند به صورت قولنامه ای عادی فروخته، مشمول ماترک است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۶۳ #97363504

سلام آیا ملک قولنامه ای که پدر به فرزند به صورت قولنامه ای عادی فروخته والان من اونو فروختم جز ماترک حساب میشه...الان من اون ملک و فروختم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ماترک محسوب نمی شود

سلام جزء ماترک بشرطی لحاظ نمی شود
۱‐ سند عادی بیع دارای ارکان بیع باشد(عین بیع،ثمن مبلغ، ممضی به حداقل دو شهود وتحویل وتصرف ) صورت گرفته باشد

با سلام چون در زمان حیات ملک منتقل شده است دیگر جزو ماترک نمی باشد و ملک از اموال شما محسوب می شود و شما هم مجاز به انتقال آن می باشید. اما اگر وراث به میل خود سند نزنند برای سند زدن آن خریدار به طرفیت تمام وراث باید دادخواست بدهد

با سلام و احترام.. فروش از طریق قولنامه معتبر می باشد لذا با فروش آن قبل از فوت شامل ماترک نمی شود.

به تمامی اموال و حقوق مالی که از شخص متوفی پس از مرگش بجا می ماند و به مالکیت ورثه میرسد ترکه متوفی گفته میشود

در صورتی که بتوانید مالکیت خود را محرز کنید جزء ماترک محسوب نمی شود.

سلام
خیر جز ماترک محسوب نمی شود.