در چه صورتی کارگر میتواند از کارفرما جهت حادثه ی ناشی از کار شکایت نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۶۱ #9736

سلام, اینجانب در شرکتی به عنوان نصاب دوربین و درب اتوماتیک به مدت 2 سال بدون بیمه و قرار داد مشغول بودم,تقریبا در حدود 6 ماه پیش کارفرما بنده را برای تنظیم دوربین مدار بسته به یک هتل فرستاد,من در هنگام تنظیم دوربین سقف از نردبان سقوط کردم و استخوان رادیوس مچ دست راستم شکست,صاحب هتل من را به بیمارستان برد و همان روز دستم را عمل کردند و 3 عدد پین داخل مچ دستم کار گذاشتن.بنده تمام هزینه های عمل را خودم پرداخت کردم,به کار فرمابرای هزینههای عمل گفتم که ایشان جواب میدادند باشه میدم,بعد از حدود 6 ماه بر سر ندادن حق و حقوقاتم و رفتم به اداره کار برای شکایت,
برای چون برای اثبات رابطه کارگر و مارفرمایی قرارداد نداشتم و بیمه هم نداشتم پرینت حسابی که کارفرما بعضی اوقات برای بنده پول واریز کرده بعلاوه استشهاد از 8 نفر بردم رآی هیت رسیدگی به نفع کارفرما صادر شد.
در مورد شکایت دستم هم نامه پزشکی قانونی و استشها شهودی که در هتل بودند بعلاوه پرونده بیمارستان را به دادگاه دادم,دادگاه به بازرس اداره کار دستور تحقیق داده,93/12/5برای تحقیق من هم رفتم محل حادثه که در آنجا هم صاحب هنل و 2 نفر دیگه صحت اتفاق را تایید کردند.
سوال بنده این است که :
بازرس اداره کار تا این لحظه نظرشو اعلام نکرده و با پیگیریهای مکرر بنده بازرس شفآ فرمودند که شما خودت 100% مقصری -کارگر مقصر 100% است!!
نردبانی که از روی آن سقوط کردم تقریبا 1.6 متر است , بنده از روی پله پنجم نردبان افتادم که در ارتفاع 1.2 متر است,نردبان هم 2 پایه و سالم بوده, در ضمن کارفرما هم هیچ وسیله ایمنی مانند کفش ,کلاه , لباس کار,طناب برای کار در ارتفاع تهیه نکرده بوده.
به نظر شما گفته بازرس درست است ؟
راه حل این مشکل چیست تا نتیجه بگیرم.
ممنون از وقتی که گذاشتید.

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات شما که نه قرارداد کاری وجود دارد وهم اینکه بیمه نبوده اید شکایت شما احتمالا رد خواهد شد و در مقابل خسارت وارد شده در محل کار اگر ثابت شود آسیبی که به شما وارد شده ناشی از لوازم کار بوده میتوانید آن را از کارفرما مطالبه نمایید ولی اگر ناشی از تقصیر شما باشد نمیتوانید شکایت مبنی بر مطالبه ی خسارت نمایید.

موید باشید