در صورت وصلت با این خانواده همسر سابقم میتواند به دلیل تمکن مالی تقاضای افزایش نفقه فرزندان و مهریه را بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #97354465

سلام وقت بخیر
متاسفانه علارغم مخالفت خانواده فریب خوردم و با خانواده فوق العاده مشکل داری ازدواج کردم که فقط دنبال گرفتن پول مهریه هستن،
من زنمو طلاق دادم و مهریه سالی یک سکه پرداخت میکنم،
بچه دارم که فعلا حضانتش با مادره و نفقه بچه رو هر ماه میدم،
قصد ازدواج مجدد دارم، همسر جدیدم از نظر سطح مالی از من سرتر هستن؛ از خانواده اصیل و مرفه ای هستن؛ شاغل هستن صاحب خانه و مغازه هستن؛

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات تمکن مالی شما میتواند نسبت به افزایش انها اقدام کند

همسر سابق می تواند تقاضای افزایش نفقه فرزندان و مهریه را به دلیل تمکن مالی ، نماید

با سلام
خیر ولی در صورت داشتن تمکن مالی (اعم از اموال غیر منقول و منقول ) به اسم شما جزو مستثنیات دین نباشد و اثبات در دادگاه می تواند درخواست مطالبه و توقیف اموال شما را داشته باشد

در صورتی که تغییر خاصی در مورد درآمد شخص شما رخ دهد ایشون با توانایی اثبات میتوانن دادخواست تعدیل بدهند در غیر اینصورت خیر امکان پذیر نمی باشد