پارک در حیاط آپارتمان منع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۱۰ #97340

سلام و عرض ادب
در ساختمانی زندگی میکنم که ۸ واحد دارد که یکی از آنها پارکینگ ندارد ( سند ) , یعنی ساختمان دارای ۷ پارکینگ و حیاط بوده که مالک آن ملک را اجاره و به اجاره نشین حق پارک در حیاط را داده !! هر چقدر به ایشان تذکر میدهم , در جواب میگن شما یک نفر اعتراض داری و چون اکثریت اعتراضی ندارن پس میشود بعنوان پارکینگ استفاده کرد !! اگر فقط من اعتراض داشته باشم حق با من است ؟ ۲- ضمنا درب حیاط را کنترلی کرده اند و چون پارکینگ من در طرف دیگر ساختمان است میگویند شما باید هزینه بدهید تا ریموت به شما هم داده شود , آیا تغییر درب به کنترلی و دریافت هزینه برای استفاده از درب حیاط اجباریست ؟؟ ضمنا برای استفاده ایشان از حیاط میشه درخواست مطالبه کرایه سوءاستفاده از حیاط داد ؟ ممنون میشم اگه پاسخ و رهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اکثر اعضای ساختمان تصمیم به درب کنترلی گرفته باشند باید آنرا پرداخت کنید.

ایشان حق ندارند در مشاعات ساختمان خودروی خود را پارک کنند و شما میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.