آیا مالک شرکتی می تواند با تعیین شرایط انتخاب هیات امنا و شیوه اداره شرکت آن را وقف کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲۰ #97334623

سلام
پس از وقف می تواند خود نیز در طول حیات عضوی از هیات امنا باشد؟ و در این مدت می تواند از شرکت حقوق دریافت کند؟

مشاوره حقوقی وقف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام سوال نامفهوم می باشد.

سوال شما متاسفانه واضح نیست

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

بنام خدا،سوال دارای ابهام است.

با درود سوال نامفهوم است

پرسش شما ابهام دارد. اما بله شخص می تواند سهم خود را که ممکن است ۹۹% باشد وقف کند اما در مورد اینکه از وقفی که کرده حقوق دریافت نماید بستگی به توافق طرفین (اوقاف و شرکت) دارد. قابلیت پیگیری از طرق مراجع قضایی را دارد.

پرسش گنگ است، اصولا یک نفر به تنهایی نمیتواند مالک تمامی سهام شرکت باشد.