تقاضای اعسار داده؛ چطور پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #97319824

با سلام . اینجانب حدود یکسال پیش از طرف یک املاکی مبلغ ۶ میلیون بابت اجاره منزلی گذاشتم که این پول رو هنوز پس نداده بعد از کلی شکایت من حکم جلب داشتم میگرفتم که تقاضای اعسار داده الان حدود یک ماه و نیم هست میخواستم بدونم چقدر دیگه طول میکشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دادگاه با دادخواست اعسار شخص موافقت نماید مبلغی بعنوان پیش و الباقی بصورت اقساط تا اتمام بدهی تعیین خواهد نمود که همگی بر حسب اوضاع مالی شخص محکوم و نظر دادگاه بستگی دارد
روال دادرسی و اعتراض به حکم صادره ( در صورت معترض بودن ) چند ماهی طول خواهد کشید

باید ابتدا جلسه رسیدگی مشخص شود .پس از صدور رای قطعی ایشان ملزم به پرداخت مبلغ است.