یک مجتمع با ایجاد تصفیه خانه، باعث افت ارزش ملک من شده، من باید چه کنم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۱ #97309933

سلام

من یک ملکی دارم حدود ۱۰۰۰ متر که نزدیک به ۲ میلیارد قیمتش بوده اما یک مجتمع تفریحی اومده کنار ملک من یک تصفیه خونه بزرگ زده و باعث ایجاد بوی شدید شده و همچنین این موضوع باعث شده دیگه کسی قصد خرید ملکمو نداشته باشه و به هر جا که میسپارم میگن برای ملکت نمیتونیم مشتری پیدا کنیم.

آخه هیچ کس حاضر نیست کنار تصفیه خونه ملک بخره.

حالا من باید چیکار کنم؟

باید چه نوع شکایتی انجام بدم؟

آیا اصلا همچین شکایتی وجود داره و من میتونم پیروز بشم؟

سوال دیگه اینکه اگه کارشناس قیمت ملکمو کمتر از عرف تعیین کنه من باید چیکار کنم؟

لطفا راهنماییم کنید.

این موضوع باعث شده آرامش روحی و جسمی نداشته باشم و سرمایمو در خطر ببینم.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حالا من باید چیکار کنم؟

باید چه نوع شکایتی انجام بدم؟
باید علیه آن مجتمع تجاری به دلیل ضررو زیان های وارده به شما مطالبه ضررو زیان مطرح کنید هرچند دعوا کیفری نیست اما می توانید از طریق طرح دعوای حقوقی به حقوق خودتون برسید
آیا اصلا همچین شکایتی وجود داره و من میتونم پیروز بشم؟
بله مخصوصا اگر بتوانید وکیل خوبی بگیرید که در این زمینه تخصص کافی داشته باشد
سوال دیگه اینکه اگه کارشناس قیمت ملکمو کمتر از عرف تعیین کنه من باید چیکار کنم؟

می تونید به نظر کارشناس اعتراض بزنید اما تاثیر چندانی ندارد

با سلام
چنانچه اقدام مجتمع تفریحی مزبور تهدید علیه بهداشت عمومی می باشد می توانید به استناد ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی نسبت به طرح دعوی کیفری در محاکم اقدام فرمایید . پیشنهاد می گردد در ابتدای امر توسط کارشناس رسمی دادگستری این تهدید ، تامین دلیل گردد .

اگر ملک شما در محدوده شهر هست و بافت آن مسکونی
میتواند بخاطر مزاحمت و سرو صدا ویا زیست محیطی شکایتی در شهرداری مطرح و به استناد ماده ۵۵ قانون شهرداریها تقاضای تعطیلی محل را بخواهید