آیا اصلا متهمی که با قید وثیقه آزاد هست تا قبل اجرای احکام، میتونه از شاکی شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۰ #97292056

با سلام،
حدود ۳ ماه قبل بنده با یکی از همسایگان و آشناها یشان که آدم های شری هستند، درگیر شده و در این حادثه آسیب دیدم و ازشون شکایت کرده و دادگاه به نفع بنده رای صادر کرد و اونها رو به پرداخت دیه محکوم کرد.
دقیقا روز قبل دادگاه اونها از بنده به همین موضوع شکایت کردن، یعنی همین شکایتی که من ازشون کردم رو اونها هم ازم شکایت کردند(توهین، تهدید، ضرب و جرح) و شکایت اونها به حل اختلاف ارجاع داده شد.
سوالی که بنده دارم این هست که:
۲- آیا بنده با حکم صادره دادگاه بدوی و کیفرخواست صادره میتونم ادعای دروغین اونها رو ثابت کنم؟
۳- آیا اونها بدون داشتن مدرک پزشکی قانونی و تنها با ارائه شهادت شاهدینی که خودشان جزو متهمان این پرونده هستند میتونن چیزی رو به دروغ اثبات کنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می توانند شکایت کنند

باسلام بله آنهاهم میتوانندسکایت نمایندولی باراثبات ادعابرعهده طرف مقابل می باشدوشمانیزمبتوانیدبه استناد دلایل ومدارکی که دارین ازخودتون دفاع نماییدوچونکه شهودآنهاازمتهمین پرونده شمامی باشندهمین موضوع روبه قاضی دادسراذکرنموده وشهودشان راجرح نماییدیعنی بگیداین شهودشرایط شهادت دادن راندارند،طرح این شکایت به خاطررضایت گرفتن ازشمابوده که شماروتحت فشارقراربدهندکه رضایت بدهید

باسلام
بله میتوانند شکایت کنند و شما در مقام دفاع به پرونده مطروحه استناد نمایید و دلایل و‌مدارک خود را ارایه دهید

بله امکان شکایت وجود دارد

می توانند شکایت کنند لیکن باید ادله ای ارائه دهند

با درود بله امکان شکایت وجود دارد

بله هر زمان امکان شکایت هست.