آیا من مرتکب جرم استفاده از سند مجعول شده ام؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱۶ #97288073

سلام
من قراردادی ساختمانی با پیمانکار امضا کردم که پیمانکار نسبت به یک بند قرارداد معترض بود و دادگاه اون بند رو دستور به حذف اون بند داد و ولی کل سند رو جعلی اعلام نکرد، من قرارداد رو فقط به شورای حل اختلاف ارایه کردم جهت میزان خسارتی که بهم وارد شده.
آیا استفاده از سند مجعول شامل من میشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به نظر جرمی واقع نشده است

سلام
با توجه به اینکه حذف بند خاص قرارداد با دستور قاضی بوده است لذا جعلی اتفاق نیفتاده و سند عادی نیز جعلای نیست تا شما مشمول استفاده از سند مجعول شوید

سلام دوست گرامی
اگر به سند متنی اضافه شده باشد مشمول جعل و استفاده از سند مجعول می شود و میتوانید شکایت کیفری مطرح نماید

بایستی مدارکتان بررسی شود . اگر از آن بند استفاده نموده باشید جرم تحقق یافته است .

با سلام - چنانچه شما مطلبی به مفاد قرارداد اضافه ویا کم نکرده باشی ویا قرارداد را مخدوش نساخته باشی با این ترتیب مصداق جعل وارد نیست در غیر اینصورت جعل میباشد.

با درود بر همه
عناصر ۳ گانه جعل و استفاده از سند مجعول بدوا باید در رفتار شما بررسی گردد
اول آنکه اگر شما این بند را بعد از امضای قرارداد بدون هماهنگی و امضای طرف مقابل قرارداد اضافه نموده اید و رفتار شما از منظر محکمه مصداق کی از مصادیق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی ( تعزیرات ) قرار بگیرد سند مجعول و صاحب خط متن اضافه شده یا عامل آن ،جاعل تشخیص داده شده و در صورت استفاده در محکمه با علم به مجعول بودن آن که در فرض موصوف الذکر علم وجود داشته است میتواند از مصادیق بزه استفاده از سند مجعول بوده و حتی درصورت وجود شرایط ماده ۱۳۴ قانون مذکور به مجازات هردو جرم محکوم گردید. ( البته این فروض نیاز به بررسی و مشاوره خواهد داشت ).

سلام و درود
هر مطلبی در سند عادی توسط شما تغییر و الحاق و مخدوش گردد مشمول جرم استفاده از سندمجعول و جعل هست.
موفق باشید.