بعد از فوت ایشان ورثه اعتراض کردند و درخواست ابطال ان را دادند از نظر قانون آیا این صلح نامه باطل میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۲۴ #97285500

پدرم اموال خود را به فرزندان خود صلح کرد اما صلح نامه به صورت دستی و با حضور سه شاهد و عدم حضور سایر طرفین صلح که در ان مال الصلح نیز ذکر نشده و سایر فرزندان ان را امضا نکردند و پدر در زمان تنظیم سند به بیماری لا علاج مبتلا بودند و همچنین در ان ذکر شد که تا زمان حیات پدر حق انتفاع با خودش میباشد حالا بعد از فوت ایشان ورثه اعتراض کردند و درخواست ابطال ان را دادند از نظر قانون ایا این صلح نامه باطل میشود؟

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در صلح نامه موضوع صلح قید شده باشد و به امضاء طرفین رسیده باشد معتبر است .

اگر در صلح نامه موضوع صلح قید شده و به امضاء طرفین رسیده باشد دارای اعتبار است . ادعای وراث پیرامون بیماری پدر تنها در صورت اثبات موضوع در دادگاه و صدور حکم حجر قابل اعتنا خواهد بود .در این صورت نیز تنها اگر صلح نامه موخر بر تاریخ اعلامی دادگاه درباره زمان شروع حجر تنظیم گردیده باشد امکان درخواست ابطال آن وجود دارد .

مندرجات و مفاد صلح نامه می بایست بررسی تا بتوان به درستی اظهارنظر کرد.