آیا می‌توان بدون داشتن مالکیت خانه؛ اختیار آن را به دست گرفت؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۶ #97284296

با سلام
بنا به دلایلی سند خانه‌ی خود را به نام دوستم زدم و فعلا نمی‌خواهم خانه را دوباره به اسم خودم کنم. آیا وکالتی وجود دارد که از طریق آن دوستم اختیار تام خانه را به من واگذار کند و من بتوانم برادرم که همخانه‌ی من است را از خانه بیرون کنم؟ با این توضیح که نمی‌خواهم دوستم مستقیما از برادرم شکایت کند. در واقع نمی‌خواهم دوستم در این ماجرا درگیر شود.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از دوست خود وکالت همراه با حق توکیل به غیر دریافت کنید و سپس از طریق وکیل دادگستری تقاضای خلع ید کنید، توضیح آنکه وکالت نامه اداری جهت طرح دعوا کافی نیست و وکیل باید پروانه وکالت داشته باشد.

با سلام
با داشتن وکالت از مالک و طرح دعوا و شکایت از ایشان توسط وکیل می توانید اقامه دعوا نمایید .
موفق و پیروز باشید .

می توانید وکالت از ایشان اخذ کنید لیکن می بایست به وکیل دادگستری وکالت دهید، خود امکان شکایت ندارید

سلام
ایشان می تواند وکالت رسمی به شما داده و شما با واسطه دوستتان با اخذ وکیل علیه برادرتان طرح دعوا می نمایید

درود بر شما ،بایستی از مالک سند وکالت داشت

باسلام و درود امکان اخذ وکالت از صاحب سند یا مالک وجود دارد.

خیر کسی که دارای سند رسمی یا وکالت از مالک داشته باشد می تواند دادخواست خلع ید را مطرح کند