درصورت گرفتن پروانه ساختمانی و ساخت و ساز اگر دیوان عدالت پروانه رو باطل کنه خسارت رو از کی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۰ #97272639

باسلام. دوسال پیش برای پروانه اقدام کردم و شهرداری بدون اینکه استعلام از آب منطقه ای بگیره پروانه رو صادر. کرد. درضمن یک چاه قنات در کنا زمین میباشد. که حتی در نقشه تحویل شهرداری نیز مشخص شده. بعد از ساخت و ساز صاحبان قنات مدعی شدن که حریم قنات رعایت نشده و از شهرداری به خاطر صادر کردن پروانه شکایت کردن و دیوان پروانه. رو باطل کرده. حالا در صورت دستور تخریب خسارت رو کی باید پرداخت کنه؟ رای دیوان میتونه برگرده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
میتوانید در اینصورت کلیه خسارات را از شهرداری مطالبه نمایید .

باید علیه صادر کننده پروانه اقامه دعوی کنید چرا که شما به استناد پروانه ساخت اقدام به ساخت و ساز کرده اید

سلام
در صورت تخریب میتوانید از شهرداری به عنوان شخصیت حقوقی طرح دعوا کرده و جبران خسارت بخواهید

سلام .. شما میتوانید علیه شهرداری طرح دعوی کنید

علیه شهرداری اقامه دعوا کنید

درصورت قطعیت ابطال، علیه شهرداری طرح شکایت نمایید.

درود بر شما، در این مورد بایستی علیه شهرداری اقامه دعوی نمایید تا توسط دیوان رسیدگی شود.