چون پرونده به اسم صاحب قبلی باغ است اصل نظر کارشناس و هیئت کارشناسی را به من ندادند؛ آسان ترین راه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۵ #97255437

با عرض سلام و احترام
من حدود دو سال است که یک باغ سیب خریده ام همسایه باغ من بدون اجازه باغ من را کنده است و برای خودش جوی آب ایجاد کرده است لازم به ذکر هست که این همسایه در زمان صاحب قبلی باغ قبلا سه بار برای گرفتن جوی آب و راه از باغ من شکایت حقوقی کرده است و هر سه بار هم از نظر کارشناس و هیئت کارشناسی سه نفره و نیز رای دادگاه محکوم شده است من یک شکایت کیفری نوشتم که ایشان با وجود محکومیت طبق نظر کارشناس و هیئت سه نفره کارشناسی به صورت غیر قانونی باغ من را تخریب کرده است و دفتر خدمات قضایی بردم دفتر خدمات قضایی گفت برای رفتن شکواییه به پاسگاه مرکزی باید اصل نظر کارشناس و هیئت کارشناسی را داشته باشی در حالی که من کپی آن را دارم و برای گرفتن اصل آن هم به دادگستری مراجعه کردم ولی چون پرونده به اسم صاحب قبلی باغ است اصل نظر کارشناس و هیئت کارشناسی را به من ندادند لطفا راهنمایی فرمایید که آسان ترین راه چیست و آیا من اصلا درست رفته ام یا نه؟
لازم به ذکر است که همسایه باغ دو ماه پیش یک بار باغ را کنده بود و من پر کردم ولی مجددا حدود ۱۵ روز پیش دوباره کنده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول دادخواست شکایت خودتان را به مرجع قضایی ارسال کنید و بعد از همان مرجع قضایی با توجه به دلایل مستندات موجود استناد به نظریه کارشناسی و رای صادر صاحب قبلی نماید از روز جلسه دادرسی مراتب جهت اطلاع دادرس برسانید با یک لایحه دفاعی دادگاه اوراق محتویات پروند شکایت قبلی را برسی میکند و همچنین در خصوص ادعای شما مبنی بر تخریب باغ شما توسط همسایه شما ارئه دلایل مستندات شواهد تاثیر زیادی در روند پروند خواهد داشت

با سلام
در خصوص عمل همسایه مجاور باید شکایت تخریب و رفع مزاحمت مطرح نمایید و البته جبران خسارات وارده ...
اما در خصوص اینکه چگونه به اصل نظریه کارشناسی دست یابید، باید ضمن شکواییه ای که مطرح می کنید، به پرونده ای که در آن کارشناسی انجام شده بود استناد و اشاره نمایید و درخواست استعلام از آن پرونده نمایید. که در این حالت قاضی پرونده شما، از آن شعبه مورد نظر درخواست خواهد کرد(مشخصات آن پرونده، احتمالا باید در متن نظریه کارشناسی که کپی آن را دارید، موجود باشد)
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر و رفع ابهامات، می توانید در بستر همین سامانه از مشاوره تلفنی، مشاوره برخط و ارزیابی حقوقی نیز بهره ببرید...