آیا نمی توانم وام گیرندگان را محکوم کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #97250110

بنده ضمانت وام کسانی را ( دو نفر که یک وام دریافت کرده اند ) کرده و خانه خود را در رهن بانک قرار داده ام، اما به دلیل عدم پرداخت اقساط، بانک اجراییه صادر کرده است و بنده مجبور به تسویه با بانک شده ام. حال قصد دارم طرح دعوی علیه وام گیرندگان بکنم. در حالی که انها اسنادی دارند که وام را به کس دیگری واگزار کرده اند. ایا نمی توانم وام گیرندگان را محکوم کنم؟ چون آن فردی که وام بهش واگذار شده در حال حاضر چیزی به اسم خود ندارد. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید با توجه به وجوه پرداختی خویش و استعلام از بانک در مورد میزان پرداختی شما علیه گیرندگان وام اقدام نمایید. انتقال مجدد وام توسط وام گیرندگان به رابطه شما ارتباطی ندارد