در صورت استنکاف از استخدام رسمی چه اقدامی باید انجام بدیم و روالش به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۰ #97245343

عرض سلام

من به صورت قرارداد مدت معین در شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی مشغول به کار هستم و پدر بنده دارای ۲۴ ماه سابقه رزمندگی و کارت ایثار است. هفته گذشته منابع انسانی شرکت نامه ای زدن مبنی بر رسمی شدن فرزندان ایثارگران (قانون پنجم و ششم توسعه-خدمات جامع ایثارگران) ولی الان دارن مقاومت می کنن که شامل شما نمیشه.

خیلی متشکرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دیوان عدالت اداری به طرفیت شرکت طرح دعوی نمایید.

در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید.

با درود شرکت را براساس آیین نامه ملزم به استخدام رسمی نمایید سپس اقدام به طرح دعوا از طریق دیوان عدالت اداری بفرمایید

باسلام
مستند به آیین نامه صادره در دیوان عدالت اداری به طرفیت شرکت طرح دعوی نمایید و شرکت را براساس آیین نامه، ملزم به استخدام رسمی نمایید.

با استناد به مدارک و مقررات و بخشنامه های موجود اقدام به طرح دعوی در دیوان عدالت اداری بنمایید.

با سلام موضوع مذکور از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری می باشد.

درود فراوان
از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید اقدام نمایید .