اعسار در رفع نقص تجدید نظر خواهی می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۲۱ #97237

سلام من قبل این که رای مهریه قطعی بشه اعسار زدم (به حکم بدوی درخواست اعسار دادم) و قاضی گفت اعسارتو رد پس بگیر بهت کمک می کنم یعنی من دادخواست اعسارمو مسترد کردم و ۲۰ روز وقت داشتم که اعتراض بزنم که نزدم و بعد اون برای من ابلاغیه رفع نقض تجدید نظر خواهی اومده ۱۰ روز فرصت دارم که میگه ۲۸ میلیون بریزم تا برا تجدید نظر خواهی بره و منم از فرصت استفاده کردم و دوباره دادخواست اعسار دادم بعد از چند روز با من تماس گرفتن که بیا دادگاه رفتم گفتن چرا اعسار دوباره زدی منم گفتم من ۲۸ میلیون ندارم به خاطر اون اعسار زدم دفتر دار گفت تو داری پرونده رو طولانی می کنی بیا این برگه رو امضا کن منم امضا نکردم گفتن چه امضا کنی چه نکنی وقت اعتراض گذشته حکم قطعی میدیم و میره اجراییه منم گفتم اگه من ۲۸ میلیون میدادم تجدید نظر خواهی میرفتش گفتن اره منم گفتم به همین دلیل اعسار زدم و بعد گفتم اگه بدون من حکم قطعی میدادین لازم نبود به من زنگ بزنین که بیام خودم امضا کنم.در این مورد بالا دادگاه بدوی می تواند حکم قطعی بدهد خواهش می کنم کمکم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مهلت تجدیدنظر خواهی گذشته باشد دیگر حق اعتراض نخواهید داشت.