این شکایت به جایی میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۵ #97211227

از من شکایت شده از طریق شرکتی که ۲ سال قبل در آن مشغول بوده ام به عنوان کارمند واحد فروش . موضوع شکایت فروش کالا به غیر از بازار هدف و واریزی مشتریان به حساب من در مقطعی کوتاه از زمان . شرکت خصوصی بوده و مدیرعامل در جریان بود اما بهد از شکایت از من مدیرعامل هم از شرکت رفته است . سوال اصلا این شکایت به جایی میرسد و اینکه بعد از ۲ سال مجددا پیگیری شده و عملا من اصلا یادم نیست و همه گزارشات اون موقع به مدیر عامل داده میشد و این خودش جای بحث ندارد که علت عدم پیگیری عدم دسترسی من به مدارک و اطلاعات باشد جهت اثبات ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اظهارن نظر در این خصوص مستلزم ارائه اطلاعات بیشتر می باشد