برای اینکه بتونم خسارت ناشی از عدم صداقت مالک و مشاور املاک جبران بکنم راهی دارم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۹ #97194640

ملکی در طبقه اول رهن کامل کردم. درخصوص استفاده از حیاط بارها با مشاور املاک و صاحب ملک تماس گرفتم. گفتن که حیاط با اینکه مشاست ولی امتیاز استفاده از حیاط طبق توافق ساختمان با شماست و سایر همسایه ها از حیاط استفاده نمیکنن و چون ملک از قبل حفاظ نداشت من باور کردم. املاک ۲ برابر رقم ‌مصوب از من کمیسیون گرفت چون ادعا داشت که برای معامله خیلی زحمت کشیده. قبل از بردن وسایل و حتی تحویل تمام کلیدهای ملک، کاشف به عمل اومد همسایه ها علاوه بر اینکه موتور و دوچرخه تو حیاط میزارن از حیاط به عنوان انباری استفاده میکنن. همون موقع اظهار کردم‌که قرارداد و فسخ کنیم. صاحب ملک قبول کرد ولی املاک درخواست حق فسخ داره و حتی حاضر به بازگرداندن اضافه کمیسیونی که گرفته نیست.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان استرداد نیست دوست عزیز

با سلام
حق کمیسیون قابل استرداد نیست

حق کمیسیون قابل مطالبه نخواهد بود

سلام
برای استرداد کمیسیون به اتحادیه مراجعه نمایید و موارد تخلفات املاک را مطرح کنید تا در صورت پذیرش مبلغ مسترد شود

بادرودوسلام حق کمیسیون قابل مسترد نمی باشد.

درود
طبق قانون تجارت حق دلال توافقی می باشد و ظاهرا نیز شما با ایشان بر سر این مبلغ توافق کرده اید لذا به نظر غیر قابل استرداد است

سلام در صورتی که اثبات بکنید فسخ قرارداد به دلیل عمل مشاور املاک بوده می‌توانید کمیسیون را استرداد کنید