میتونم با اجرا گذاشتن مهریه ممنوع الخروجش کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #97162456

من شوهرم میخواد از ایران فرار کنه میتونم با گذاشتن مهریه اجرا ممنوع الخروج کنمش

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امکان ممنوع الخروج کردن ایشان وجود دارد

با سلام ب ا توجه به مقررات موضوعه در قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی با تقاضای محکوم له قاضی اجرای احکام مدنی می تواند محکوم علیه را ممنوع الخروج کند.

با سلام
اگر شما بر علیه زوج اقامه دعوی مبنی بر مطالبه مهریه نمودید و ایشان محکوم به پرداخت شدن و تمکن مالی داشتند که با توقیف اموال ایشان به مهریه خود خواهید رسید و اگر تمکن مالی نداشتند میتوانند اعسار دهند و مهریه را بصورت اقساطی پرداخت نمایند که در دو حالت نمیتوانید ممنوع الخروجش نمایید .