آیا میتونم از همسر اولم که به من و بچه ام توهین کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۴ #97132238

همسر اولم پیامم داده و توهین بمن و پسرم کرده و گفته بچت حرومزاده است من هم جوابشو دادم گفتم خودتی و خانوادته الان میتونم باز شکایت کنم واسش یا نه چون من هم جوابشو دادم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متقابل بودن این امر میتواند نهایتا با شکایت متقابل ایشان مطرح می شود و یحتمل هر دو طرف از شکایت خود گذشت میکنند لیکن ارزش پیگیری ندارد علی ایها الحال اگر دومرتبه مزاحمت و یا توهینی از جانب ایشان رخ داد بی پاسخ بگذارید وطرح شکایت کنید
موید باشید

با عبارتی که همسرتان به کار برده است شما این اتهام را به خودشان نیز نسبت داده‌اید ممکن است برای خود شما نیز مشکل پیش بیاید

"با سلام"
شکایت میتاوند ۲ طرفه باشد بهتر است بیخیال شوید

باسلام درصورت اثبات توهین ایشان قابل پیگیری است

سلام
می توانید شکایت کنید ولی او نیز می تواند علیه شما اقدام نماید

به علت توهین متقابل دو نفر مجازات خواهید شد بهتر است تا ایشان شکایت نکرده شما نیز شکایتی مطرح نکنید.

با سلام
بله شما در صورتی میتوانستید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید که جواب ایشان را نمیدادید لذا در صورت شکایت شما و رو شدن پیام ارسالی شده در دادسرا ، متاسفانه هر دوی شما مجازات خواهید شد .