بدلیل سوءپیشینه، گزینش نمیشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۲ #97122467

سلام من خیلی مدت پیش بخاطر یه شیشه مشروب و یه بسته پاستور گرفتند و یه شب تو بازداشتگاه و یه شب تو زندان بودم و به قید وثیقه آزادم کردند و در اخر حکمم شد یک میلیون و هفتصد هزارتومان و نیز بعد اون مسئله یه دعوا پیش اومده بود و ازم شکایت شد ولی شاکی زود رضایت دادن و حتی تو دادسرا هم جلسه ای برگزار نشد چون در واقع چند نفری بودیم دیگه از هممون شکایت کرده بود..
حالا من می خوام واسه آزمون نظام مهندسی اقدام کنم و نیز واسه امریه ی سربازی هم شرایطش اینه که اونم گواهی عدم سوء پیشینه می خواد.. سه سال از حکم قطعی هم گذشته آیا این مورد واسه م مشکل ساز میشه؟ یعنی نه استخدامی نه هیچی نمیتونم دیگه شرکت کنم و اگرم بکنم چون سابقه ی زندان دارم ک اینا دیگه این حق ازم سلب شده و گزینش نمیشم؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.
شما در حال حاضر سوء پیشینه کیفری ندارید.
موفق و پیروز باشید.

خیر وقتی حکم قطعی صادر نشده سوء پیشینه نیست.

باید متن دقیق رای و میزان محکومیت دقیق در رای صادره مشخص شود.
ولی بااین تفاسیر ظاهرا سابقه موثر کیفری ندارید و مشکل ساز نخواهد بود.