گرفتن یخچال ولباسشویی به عنوان جهیزیه چطور است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۳ #97111759

با سلام :
دوستان بنده از زوج طلاق گرفتم دو تا دختر ۶ و۷ ساله دارم میخوام جهازم رو بگیرم خودش زندان مواد مخدر هست دو قلم از اجناسم رو که یخچال هست وماشین لباسشویی خانواده اش میگن نمیدیم زوج خریده میگم عمر من بر باد رفته دو تا بچه رو به دندون دارم میکشم این بچه ها یخچال نیاز ندارند ولی زیر بار تمیروند میخوام بدونم چجوری میتونم این دو قلم رو ازشون بگیرم با توجه به اینکه فاکتور هم ندارند میشه با جهازم درخواست بدم یا بابت نفقه بگم باید به بچه هاش بده ...یا شکایت کنم بابت لوازم برای بچه هاش باید بده چونکه نه خونه گرفته برای بچه هاش نه لوازم خونه میشه راهنمایی کنید چگونه میتونم این دو قلم رو یه جوری ازشون بگیرم لازم دارم پول خریدشان رو هم ندارم خودش هم حکم زندانش ابد هست خانواده اش برای خودشون میخوان بردارند ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در سیاهه جهزیه قید شده یا فاکتور خرید به نام شماست یا آنکه بتوانید از راه های دیگر مثل شهادت شهود و... مالکیت خود را ثابت کنید، امکان دریافت وجود دارد.

باسلام
چنانچه مواردی که ذکر نمودید در سیاهه جهیزیه درج گردیده باشد از طریق ارائه دادخواست مبنی بر استرداد جهیزیه به شما تعلق میگیرد و همراه با سایر جهیزیه داده میشود .

برای جهزیه فقط آنهایی که فاکتور خرید آن به نام شما باشد و یا در سیاهه جهاز آنها قید شده باشند میتوانید دادخواست استرداد جهزیه طرح نمایید.

با درود چنان‌چه مستنداتی از جمله فاکتور و شهود دارید میتوانید تقاضای استرداد مطرح بفرمائید

اگر مدارکی نظیر فاکتور اقلام برای اثبات مالکیت بر آنها دارند در خصوث دو قلم جنس نمیتوان کاری کرد لیکن پدر در خصوص نفقه فرزندان مسئول هست و تکلیف ب پرداخت دارد از این جهت میتوان اقدام کرد

اگر متعلق به ایشان است نمی توانید دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنید و در خصوص مطالبه نفقه و الزام به تهیه مسکن ببهتر است اقدام کنید