اجرت المثل ارث را چگونه باید محاسبه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۱۷ #97102

سلام
بنده تک فرزند میباشم و ۴ دانگ از آپارتمانی بنام پدرم بوده که بعد از فوت ایشان در سال ۸۳ تا به امروز ما هیچ اقدامی برای گرفتن حق خود نکرده ایم ،(از این ۴ دانگ پدر بزرگم یک ششم و مادرم یک هشتم ارث میبرند و گواهی حصر وراثت در سال ۸۴ گرفتیم)
در تمام این مدت آپارتمان در اختیار مالک ۲ دانگ(عمه ناتنی) بوده وخودش و فرزندانش به تناوب در آنجا سکونت داشتند

باتوجه به اینکه ما هیچ قرارداد اجاره ای در دست نداریم آیا میتوانیم اجرت المثل این ۱۴ سال را مطالبه و دریافت کنیم!؟(یا از سهمشان موقع فروش خانه کم شود؟)
اگر میشود چه مدت زمان میبرد!؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیشود به دلیل اینکه ایشان میتوانند ادعا کنند شما در این 14 سال رضایت داشته اید یعنی اگر رضایت نداشته اید باید زودتر از اینها اقدام میکرده اید.