تکلیف نفقه چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۸ #97096488

سلام
الان برای من حکم محکومیت بابت پرداخت نفقه ۴ میلیون ابلاغ شده،
سوالم اینجاست الان کارشناس ماهانه ۸۰۰تومن مبلغ نفقه رو اعلام کرده بود
الان بااین که من قبلا پول می‌ریختم هر ماه رفته بود نفقه رو اجرا گذاشته بود.
الان هم باز براش پول واریز کنم هر ماه یا نه با توجه به این که الان حتی نمی دونم زندس یا مرده اظهار نامه هم چند تا زدم و الان منتظرم دادگاه الزام به تمکینم وقتش برسه
من در دوران نامزدیم

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، تا پیش از صدور گواهی نشوز زوجه مستحق دریافت نفقه می باشد .

بادرودوسلام تاوقتی که زوجه ناشزه تلقی نشده مستوجب دریافت نفقه می باشد.

بله نفقه تا ذ زمانی که نشوز ایشان به اثبات نرسیده باید پرداخت گردد

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد.

در هر صورت تا نشوز زوجه ثابت نشود موظف به پرداخت نفقه خواهید بود

باسلام
شما ملزم به پرداخت نفقه هستید.

از تاریخ قطعیت حکم ماهیانه نفقه را به میزان تعیین شده باید پرداخت نمایید.