فروشنده به خریدار قبلی اقرار نامه داده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۴ #97078470

من یه واحد آپارتمان خریدم و بعداز قولنامه وکالت نامه هم گرفتم در صورتی که این واحد چند سال قبل به شخص دیگر فروخته شده و ایشان فقط قول نامه دارن بعد از اطلاع بنده از این موضوع فروشنده به خریدار قبلی اقرار نامه داده است در حالی که من این واحد رو سه ساله خریدم و ایشون رو حتی یکبار هم ندیدم حالا اومده و شاکی شده از من میخواستم بدونم ایا امکان برد با ایشون هست یا نه؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب خدمت شما همانطور که سایر همکاران نیز عقیده دارند چه در صورتی که قبل از انعقاد عقد بیع با شما ملک را به غیر فروخته و یا بعد از آن این عمل را مرتکب شده جرم انتقال مال غیر مرتکب شده است و بایستی در این خصوص شکایت کیفری مطرح نمایید.

سلام
تاریخ معالمه خریدار قبلی مشخص نشده است، عملا ملک برای فردی است که زودتر معامله نموده و طرف دیگر می تواند علیه فروشنده طرح دعوای کلاهبرداری و فروش مال غیر نماید

با سلام
با توجه به اینکه فروشنده ملک را قبلا به دیگری انتقال داده است و نیز اقرار نامه داده است... فروش دوباره ی ملک به شما عنوان انتقال مال غیر را دارد... شما باید از فروشنده با عنوان انتقال مال غیر شکایت کنید.

سلام
شخصی که زودتر از شما خریده محق هست و بسته به این‌که جه دعوایی طرح کرده ممکنه پیروز دعوی باشد
تنهاراه شما شکایت از فروشنده به اتهام فروش مال غیر است

سلام باید از فروشنده به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید .