او چطور میتواند اثبات کند که ازاله بکارت انجام شده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۲ #97051442

سلام. نزدیک یکسال است که با دختری و با رضایت هر دو دوست هستیم که در این مدت رابطه جنسی هم داشتیم و از آنجا که دختر گفته بود ارتجاعی ( از نوع حلقوی ) است دخول هم انجام دادیم ( با رضایت طرفین) که البته صیغه محرمیت هم خودمان بین خودمان خوانده بودیم. حالا او میگوید که نزد دکتر رفته و پس از معاینه دکتر گفته که پاره نشده اما مشخص است که دخول صورت گرفته. با این حال از من درخواست دارد که یا با او ازدواج کنم یا شکایت مرا خواهد کرد. لطفا مرا راهنمایی کنید که او چطور میتواند اثبات کند که من این کار را کرده‌ام؟ یا شاید قبلا اینطور شده است؟ و اگر اثبات کند حکم قانون دقیقا نسبت به من و هر دوی ما چیست؟ ممنون از راهنمایی تخصصی‌تون.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا طبق نظر دکتر پرده سالم است
ثانیا با احراز نکاح ولو منقطع رابطه نامشروع منتفی است
ثالثا تشخیص فرد مورد نظر اصولا تا ۷۲ ساعت امکان پذیر است
رابعا الزامی به نکاح وجود ندارد

ازاله بکارت قابل تشخیص است ولی نمی توان تشخیص داد توسط چه کسی ازاله شده مگر اینکه شما در دادگاه اقرار کنید.

اصل ازاله بکارت قابل تشخیص است ولی نمی توان تشخیص داد توسط چه کسی ازاله شده مگر اینکه شما در دادگاه به ازاله اقرار کنید.

با سلام
این موضوع اگر اثبات شود .ممکن است قاضی بر رابطه نامشروع رای بدهد .(که بستگی به شرایطی از جمله سن دختر دارد)

با سلام
اگر مدت زیادی از آخرین رابطه تان گذشته باشد، چیزی قابل اثبات نیست
در صورت اثبات ، مجازات شلاق و عقد اجباری...

با سلام و احترام
به نظر اثبات این امر که چه شخصی ازاله ی بکارت انجام داده پس از گذشت این مدت غیر ممکن است
در هر صورت پس از اثبات هم با توجه به اینکه نکاح موقت بین خود منعقد کرده اید عمل شما جرم نبوده و مجازاتی در پی نخواهد داشت