مسدود شدن حساب و فروش بیت کوین چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۳۳۹ #97050

سلام وقت بخیر.
چند روز پیش متاسفانه یکی از حسابهای بانکی من مسدود شده از طریق پلیس فتا شهر خوی. زمانی که با بانک اون شهر تماس گرفتم و دلیل مسدود شدن رو پرسیدم گفتن مبلغ 2 میلیون 190 از حساب یک آقایی دزدی شده برای همین از شما شکایت کردن. بنده یک وبسایتی دارم که بانک هم گفته از طریق درگاه شما مبلغ واریز شده چیزی که پلیس فتای اون شهر گفته.
خوب الان برای من سوال پیش اومده. من درگاهم از یک سایت معتبر گرفتم که مستقیم به صفحه بانک مشتری انتقال پیدا میکنه. و من تمام تراکنش ها رو بررسی کردم اصلا همچین مبلغی از طریق سایت با مستقیم به حساب بانکی من واریز نشده. مدارک موجوده

چیزی که من شک دارم اینه که من تو یک سایت خارجی معروف و معتبر خرید و فروش ارز دیجیتال بیت کوین میکنم. و تمام مشتریهامو بررسی کردم که یک شخصی 20 آبان از من 2 میلیون 100 بیت کوین خریداری کرد و احراز هویت هم شد از طرف من . امروز داشتم مدارکش رو چک میکردم دیدم شماره کارت بانکیشو خیلی حرفه ای تغییر داده و کد ملیش هم چند تا عدد رو تغییر داد که اونو تونستم در بیارم و آقایی هست از شهر خوزستان . تمام چت ها و معامله که با اون آقا انجام دادم تو سایت ثبت شده همرو دارم. و عکس اون طرف هم دارم که واسم سلفی گرفتن برای احراز هویت.

الان سوالی که دارم اینه اگر این آقا با کارت دزدی کسی که از من شکایت کرده از من بیت کوین خریداری کرده . برای من مشکلی پیش میاد؟ من مدارکی دارم که نشون میده این آقا چند دلار بیت کوین از من دریافت کرده و چه مبلغی رو واسه من واریز کرده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفاعبات مستدل ارایه نمایید.

با سلام. در صورتی که بتوانید حسن نیت خود را با مدارکی که در اختیار دارید اثبات کنید و حاضر به پرداخت مبلغ به زیان دیده باشید، اصولا پرونده مختومه خواهد شد.

در صورتیکه عمل فروش ارز دیجیتال شما قانونی بوده باشد ضمن خرید با کارت دزدی موجب مسدودی حساب شما خواهد شد و برای شما جرم نخواهد داشت.