ایا ارزی بودن درامد ممکن است بار حقوقی برای برای من داشته باشد یا مشکل مالیاتی ایجاد کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۵ #97046708

باعرض سلام و تبریک سال نو
بنده مدتی هست دارم با استفاده از برنامه نویسی اندروید و نمایش تبلیغات (تبلیغات توسط شرکت گوگل در برنامه انجام میشود و درامد حاصل از ان به حساب شخص واسط در خارج کشور واریز میشود ) درون برنامه های خودم کسب درامد میکنم که درامد فوق توسط شخصی خارج از کشور با استفاده از صرافی ها به حساب شخصی من واریز میشود و این درامد طبق پیش بینی در ماه ها یا سال های آینده به مبلغ قابل توجه ای در ماه میتوانید برسد.. میخواستم بدونم ایا ارزی بودن درامد ممکن است بار حقوقی برای برای من داشته باشد یا مشکل مالیاتی ایجاد کند؟! البته با توجه به اینکه مالیات درامد به کشور مقصد پرداخت میگردد.

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درآمد بالای ۳۶ میلیون تومان در سال مشمول مالیات خواهد

هرگونه درآمد در صورتی که از سقف معافیت مالیات(۳۶ میلیون تومان در سال) بگذرد مشمول مالیات خواهد بود

سلام باتوجه به توضیحات شما خیر مشگلی نداره امااگر اشتباهی صورت گیرد شامل مالیات میشود

بستگی به نوع گزارش عملکرد و اظهارنامه شما دارد و این کاری فنی و تخصصی است که توضیحاتش دراین مقال نمیگنجد ولی اگر درست عمل کنید خیر و در صورت انجام اشتباه وظایف قانونی مالیاتی قطعا شامل مالیات بر درآمد خواهید شد.

خیر مشکلی ازلحاظ قانونی ندارد

با سلام
در صورت واضح بودن حساب بانکی و درامد آن هیچگونه مسئولیتی ندارید ولی در خصوص مالیات باید در ایران تا مشخص شدن سقف از اداره دارائی باید مالیات پرداخت کنید..البته فیش های پرداخت مالیات در گشور دیگر را به عنوان مدرک داشته باشید