ممکنه بخاطر ابطال کردن تامین خواسته و توقیف اموال نتونم ازش مهریه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۴ #97042044

با سلام و خسته نباشید.من با اقایی نامزد کردیم و بینمان صیغه خوانده شد تا برای مراسم عقد اماده بشیم.ولی ایشون نزدیک به عقد مراسم رو بهم زدن و حدود یک ماه هست ازشون خبری نیست و بنده مجبور یخاطر مهر صیغه ام که سه عدد سکه بود شکایت کردم.رای صادر شد که باید مبلغی رو برای تامین خواسته و توقیف اموال به دادگاه پرداخت کنم و چون این مبلغ رو نداشتم مجبور شدم که تامین خواسته و توقیف اموال رو باطل کنم و فقط مهریه ماند و ۳۰ آدر دادگاه داریم.میخواستم بدونم که اگه ایشون دادگاه حضور پیدا نکنن و اگه بیابند و اعلام کنند مهریه رو نمی دن ممکنه بخاطر ابطال کردن تامین خواسته و توقیف اموال نتونم ازش مهریه رو بگیرم؟ممنون میشم راهنمایم کنید که باید چکار کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
حق و حقوق شما کماکان به قوت خود باقی است و محفوظ.
تامین خواسته حقی تامینی در جهت توقیف و تامین طلب شما بوده، که از آن بهر علت، صرفنظر کرده اید. این عمل تاثیری در اصل پرونده ندارد.

اگر مهریه در صیغه نامه ذکر شده باشد در هر صورت قابل مطالبه است

مهریه مندرج در صیغه نامه قابل مطالبه از همسر خواهد بود با ابطال تامین خواسته مهریه به قوت خود باقیست و مطالبه آن هر زمان امکان پذیر است

اگر مهریه در صیغه نامه ی شما معین شده بر ذمه زوج هست و باید پرداخت گردد

خیر تامین خواسته منتفی شده ولی مهریه شما باقیست و دادگاه رسیدگی میکند و ایشان محکوم به پرداخت خواهند شد

درود
اگر مهریه در صیغه نامه ذکر شده باشد قابل مطالبه است و بعد از محکومیت ایشان اگر اموال دارند می توانید توقیف کنید.

خیر دادگاه اگر صحت صیغه نامه را احراز کند ایشان مکلف به پرداخت مهریه است