میزان دیه اینجانب با توجه به شرح نامه که در زیر نوشته ام؛ در کل چقدر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #97034734

با سلام
بنده تصادف کردم و پس از معاینه اولیه در پزشکی قانونی نامه ای به بنده دادند که در انتها نوشته بود معاینه مجدد ۴ ماه دیگر لازم است.حال میخواستم ببینم میزان دیه اینجانب با توجه به شرح نامه که در زیر نوشته ام بصورت موردی و در کل چقدر میشه..
۱-تورم ساق راست
۲-کبودی قدام ساق راست
۳-سیاه شدگی خلف ساق راست
۴-شکستگی ثلث تحتانی استخوان درشت ساق راست که تحت عمل جراحی و تعبیه میله ارتوپدی قرار گرفته است
۵-دو عدد شکستگی مجزا ثلث تحتانی استخوان نازک نی ساق راست که درمان طبی شده است
صدمات اثر اصابت جسم سخت بوده و در مورخ ۲۰ مرداد ۹۹ در بیمارستان بستری گردیده است.معاینه مجدد ۴ ماه دیگر لازم است.
همچنین میخواستم بدونم در رابطه با مورد ۵ آیا دوعدد شکستگی مجزا که نوشته شده، خردشدگی حساب میشه و دیه خردشدگی منظور میشه یا دو دیه شکستگی برای این مورد حساب میشه؟؟
سپاس از لطفتون

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. با توجه به گواهی پزشکی قانونی مربوطه.. در مورد موارد اعلامی ۱ تا ۳ ارش تعلق می گیرد که میزان آن طبق نظریه پزشکی قانونی خواهد بود..
در مورد شکستگی ها نیز میزان دیه بهمراه ارش وارده در حکم صادره دادگاه مشخص می گردد که پس صدور دادنانه از سوی دادگاه و بر اساس حکم صادره، می توان میزان دیه را محاسبه و ارزیابی نمود..
موفق باشید..

با سلام
این متن گواهی پزشکی قانونی است. مقدار دیه به کسر و درصد، در رای صادره از سوی دادگاه، مشخص خواهد شد که پس از آن دیه قابل محاسبه خواهد بود...

با سلام
باید بر اساس نامه پزشکی قانونی دادنامه صادر شود.و بر اساس دادنامه میتوان دیه را محاسبه کرد